Jos rakastat lapsia ja vanhuksia, vihaat veronkorotuksia

Miksi rahat eivät riitä? Miksi vanhusten ja lasten palvelut ovat rempallaan? Koska Suomen talous on samankokoinen tänään kuin se oli reilut kymmenen vuotta sitten.

Jos ei ole kasvua, ei ole verotuloja. Jos ei ole verotuloja, ei ole laadukkaita julkisia palveluja. Niin yksinkertaista se on.

Nyt Suomen talous kasvaa. Ei pilata tätä! Varmin tapa tukahduttaa vauhtiin päässyt talouskasvu on nostaa veroja.

Veronkorotuksista iskevät vanhuksiin, sairaisiin ja lapsiin. Juuri niihin ryhmiin, joita kaikki puolueet haluavat aidosti auttaa.

Entä opiskelijat? Mikä on veronkorotusten vaikutus heihin? Kun ei ole kasvua, ei ole työpaikkoja. Opiskelujen jälkeen muutto takaisin kotiin? Sitäkö haluamme tarjota tämän päivän nuorille?

Jos haluamme pitää huolta vanhuksista ja lapsista, on meidän alennettava veroja. Jos haluamme, että nuorilla on töitä, on meidän alennettava veroja. Jos haluamme, että yritykset pystyvät investoimaan ilmaston kannalta myönteisiin ratkaisuihin, on meidän alennettava veroja. Jos haluamme estää keskiluokan kurjistumisen, on meidän alennettava veroja.

Tärkeintä on jatkaa kokonaisveroasteen alentamista, velkaantumisen taittamista, työmarkkinoiden vapauttamista, työllisyysasteen nostamista. Tämä on tie parempaan tulevaisuuteen. Veronkorotukset ovat tie pitkään ja syvään taantumaan.

 

 

 

Kommentointi on suljettu.