Suomi tarvitsee porvarihallituksen…

…tai uudistusvimman omaavan sosdem-puolueen.

Itse asiassa uudistusmielinen demaripuolue voisi olla kaikkein paras vaihtoehto siksi, että nimenomaan työmarkkinoiden toimintaan tarvitaan suuria parannuksia. Näihin kysymyksiin demareilla pitäisi olla asiantuntemusta. Paljon puhuttu Saksan mallin syntyi siten, että Schröderin johtamat demarit ajoivat uudistukset läpi.

Hallituksen budjettiriihi osoittaa, pystyvätkö Suomen demarit uudistumaan. Puheenjohtaja Urpilaisen lupaus rakenneuudistuksista oli hyvä asia. Mutta puheet ovat puheita, teot odottavat. Kolmannella kotimaisella ilmaisten: she can talk the talk but can she walk the walk.

Jos demareista ei tule reformipuoluetta, on ainoa vaihtoehto porvarihallitus. Silloin otamme mallia Ruotsista, jossa porvarihallitus teki tarvittavat uudistukset. Kyllä sekin vaihtoehto toimii.

6 vastausta artikkeliin ”Suomi tarvitsee porvarihallituksen…

  1. Kauppakamari spämmäsi. Kiitokset siitä. Jaa, miksi nillitän siitä tänne? Minä valitan aina Veijo Essolle.