MEP-tilannekatsaus

Kysymys siitä, otanko MEP-paikan vastaan on jälleen noussut esiin. Tässä lyhyt tilannekatsaus:

Sain ennen joulua tietää, että Euroopan parlamentin selkeytettyjen sääntöjen mukaan on mahdollista yhdistää MEP:in rooli ja nykyinen työni Keskuskauppakamarin toimitusjohtajana. Tällä hetkellä on kysymys siitä onko yhdistäminen järkevää. Tämän asian päättää työnantaja. Päätöstä ei ole vielä tehty.

Kun otin nykyisen työni vastaan lähdin siitä, että hoidan sen mahdollisimman hyvin.

3 vastausta artikkeliin ”MEP-tilannekatsaus

  1. MEP Keskuskauppakamarin TJ Risto J. Penttilä on hyvä yhdistelmä. Työ on tärkeintä, tekemisen paikan voi aina valita.

  2. Risto EJ. Sinut on vaaleilla suomalaisten kannattamana valittu EU-parlamenttiin. On syytä noudattaa suomalaisten tahtoa. Olet osaaja Suomen kaupan ja yrittäjyyden edistäjänä Euroopassa. Tervemenoa ja menestystä!