Planeetat lähentyivät

Totesin eilen, että elinkeinoelämä ja hallitus elävät eri planeetoilla. Tänään planeetat lähentyivät. Hallitus otti merkittävän askeleen oikeaan suuntaan.

Kehysriihen tulos on hallituspohjaan nähden oikein hyvä. Yhteisöveron lasku 20 prosenttiin on merkittävä teko. Se palauttaa yritysverotuksen kilpailukyvyn. Kotitalousvähennys on hyvä. Säästöohjelma on päättäväinen.

Osinkoverotuksen uudistus näyttää ensi katsomalla virtaviivaiselta. Toki täytyy tehdä laskuharjoitukset, mutta uskaltaisin sanoa, että takapakkia ei tullut niin paljon kuin pelättiin. Ja verojärjestelmästä tuli yksinkertaisempi.

PS. Valtiovarainministeri totesi, että ”verovapaita osinkoja ei enää tässä maassa makseta”. Ei ole maksettu tähänkään saakka. Osingoista on maksettu veroa tähänkin asti….

7 vastausta artikkeliin ”Planeetat lähentyivät