50 000 äänestäjää

Päädyin siihen, että voin parhaiten palvella Suomea nykyisessä tehtävässäni – en Brysselissä. Tarkoittaako tämä sitä, että petän niitä yli 50 000 äänestäjää, jotka viime vaaleissa antoivat äänensä minulle? Tämä oli tärkein yksittäinen asia, johon minun oli omassa mielessäni vastattava ennen kuin päädyin ratkaisuuni.

Äänestäjät antoivat minulle valtakirjan hoitaa Suomen asioita Euroopassa parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla he velvoittivat minut käyttämään omaa harkintaani siitä, miten eri tilanteissa tulee toimia.

Tässä tilanteessa päädyin siihen, että voin ajaa äänestäjien asiaa parhaiten nykyisessä työssäni.

Myönnän että ratkaisuni on poikkeava. Myönnän, että tämä lisää painetta onnistua nykyisessä työssäni. Enää en ole vastuussa ainoastaan Keskuskauppakamarin hallitukselle vaan moraalisessa vastuussa myös niille äänestäjille, jotka antoivat minulle äänensä.

Kommentointi on suljettu.