Huonolta näyttää

 Jos hallitusohjelmasta julkisuuteen tihkuneet tiedot pitävät paikkansa, on kyseessä elinkeinoelämän kannalta huonoin hallitusohjelma pariin vuosikymmeneen. Ohjelma ei tue kasvua. Se kurittaa suomalaista omistamista ja ottaa erityisen vihan kohteeksi lehtien ja aikakauslehtien kustantamisen. Näinkö Suomi nousee?

Viime lamassa Suomi teki kannustavan verouudistuksen, josta lähti liikkeelle 15 vuoden kasvun aika. Tämä verouudistus ei tue kasvua, ei suomalaista omistamista eikä suomalaisia työpaikkoja.

Jos olet pienyrittäjä etkä halua kasvaa, voit olla tyytyväinen. Sinun kannaltasi hallitusohjelma on hyvä. Muiden yritysten kannalta se on huono.

Huonolta näyttää.

Yksi vastaus artikkeliin ”Huonolta näyttää

  1. Aug23Nick Horton That is pretty insntetrieg. I’d be curious to know if it persisted after doing snatches consistently for a few weeks. Snatches and clean and jerks are much much more jarring on the body than other forms of lifting. I don’t mean this in a bad way running in all forms is also highly jarring. But, You have a new type of stress to adapt to. And it may take a few weeks/months and you may have strange pains that you never felt before.I DON’T want to belittle pain. Sometimes injuries are real and should be dealt with BUT, very very very very often whatever pain you feel, no matter how bad, will go away by just continuing. I HATE to say that online because it can backfire on me!! What if you are that 1% of people who actually did hurt themselves? I don’t know. But I hear of all kinds of weird pain that just simply goes away eventually. But it will never go away if you don’t keeping pushing through. that’s the hard call that only you can make.