Kiinnostavin ja tehokkain!

Kauppakamarit aikovat olla kiinnostavin ja tehokkain elinkeinoelämän järjestö Suomessa vuoteen 2012 mennessä. Tavoite on haastava, mutta ei missään nimessä mahdoton.

Vuosi 2011 tulee olemaan yhtenäisen Kauppakamariryhmän esiinmarssin aikaa. Yhdeksäntoista kauppakamaria jatkavat alueidensa tärkeimpinä edunvalvojina. Alueellisen toiminnan rinnalle rakennamme entistä yhtenäisemmän valtakunnallisen Kauppakamariryhmän. Samalla painotamme viestinnällisyyttä ja haemme uusia toimintamuotoja. Annamme yritys- ja kuntajohtajille mahdollisuuden käyttää puheenvuoroja asioissa, jotka ovat heille tärkeitä. Teemme kampanjoita. Valitsemme muutamia keskeisiä teemoja.

Hommia on paljon, mutta onneksi kauppakamaritoiminnassa on suuri joukko innostuneita ja osaavia ihmisiä mukana. Ei muuta kuin hommiin.

Yksi vastaus artikkeliin ”Kiinnostavin ja tehokkain!

  1. Anu Leena kirjoitti:Nyt on aika maotosdua syksyn Aurasoutujen joukkueet. Jos olet kiinnostunut olemaan mukana joukkueessa, ilmoita minulle (tytf6t) osoitteeseen anu.latva-pukkila(at)tse.fi. Mukaan ovat tervetulleita niin vanhat soutajat kuin uudetkin. Mukana on aiemminkin ollut kyseisene4 syksyne4 aloittaneita soutajia, joten uusienkaan ei kannata pele4te4, soudun oppii kylle4 kun jaksaa hieman treenata!