Brändityöryhmän ultimatum

Brändityöryhmän työ on paljon parempi kuin olin odottanut. Itse asiassa se on hyvä! Tulee mieleen ihan taannoinen Ultimatum…

Sanoin Maikkarin aamuteeveessä, että työryhmä on löytänyt uuden Nokian. Toimittajan ihmettelyyn vastasin, että uusi Nokia ovat suomalaiset itse. Työryhmä uskoo siihen, että suomalaiset saavat ihmeitä aikaan, kun he uskovat itseensä.

Yhden henkilökohtaisen näkemyksen raportista jätin sanomatta. Sanonpa sen tässä:

Mielestäni Tehtävä Suomelle on tämän laman Ultimatum Isänmaalle. Vuoden 1990-luvun laman syövereissä olin kirjoittamassa alkuperäistä Ultimatumia, jossa oli samanlaista uskoa Suomen mahdollisuuksiin kuin tässä tekstissä. Poliittiselle projektille kävi kuten kävi, mutta on hienoa huomata, että asenne elää!

Eino Leinoa lainaten: ”Yksi on laulu ylitse muiden, ihmisen aattehen, hengen ankara laulu!” Tätä henkeä brändityöryhmän raporista löytyy.

Kommentointi on suljettu.