Elinkeinoelämän edelläkävijä

Kauppakamarijärjestö aikoo tulevaisuudessa olla Suomen elinkeinoelämän edelläkävijä. Tämä tarkoittaa esimerkillä johtamista ja yhteisiä hankkeita.

Kauppakamarijärjestön salainen ase on sen alueellisuus.

Millään muulla tuntemallani järjestöllä ei ole niin dynaamista toimintaa koko Suomessa kuin kauppakamariliikkeellä. Kauppakamarit saavat liikkeelle osaavia, innostuneita ja yhteiskunnasta kiinnostuneita ihmisiä kaikissa maamme osissa.

Kauppakamarin nousu Suomen kiinnostavimmaksi ja relevanteimmaksi elinkeinoelämän järjestöksi tulee  rakentumaan alueellisen toiminnan varaan. On turha paukuttaa henkseleitä Helsingissä, kun suuri osa Suomen työpaikoista on kehä kolmosen toisella puolella. On turha luulla, että kolmikanta ratkoo ikääntymiseen ja tuottavuuteen liittyvät haasteet. Ne on ratkottava siellä missä töitä tehdään.

Kauppakamarijärjestö hyväksyy (toivottavasti) tänä keväänä ensimmäisen yhteisen strategian koko historiansa aikana. Siitä se nousu alkaa.

Kommentointi on suljettu.