Suomalaiset mitalisijoilla

Suomalaiset yritykset pärjäsivät loistavasti Financial Timesin vuoden 2018 ”Innovatiiviset juristit” kilpailussa. Wärtsilä, Nordic West Office ja Fondia olivat omissa sarjoissaan kolmen parhaan joukossa.

Wärtsilän saama voitto ei ollut yllätys. Sen lakiasiaintiimi on tunnettu datan hyödyntämisestä. Ei siis ihme, että Wärstilän lakiasiaintiimi voitti ”Data, Knowledge and Intelligence” -sarjan.

Fondian kolmossija kategoriassa ”New Business and Serice Delivery Models” ei myöskään ollut yllätys. Fondia on uudistanut lakiasiaintoimistojen businessmallia ennakkoluulottomasti ja tehokkaasti.

Mutta mitä Nordic West Office teki juristien kilpailussa?! Hyvä kysymys. Olimme mukana Orrick, Herrington & Sutcliffe -lakiasiaintoimiston strategisena kumppanina. Yhdistelmä lakiasiainpalveluja ja kansainvälisten kysymysten konsultaatiota toi jaetun kakkossijan kategoriassa nimeltä ”Strategy and Changing Behaviour”.

Täytyy nostaa hattua FT:lle siitä, että otti meidät maallikot mukaan juristien kilpailuun. Yht’äkkiä juristivitsit eivät enää tunnukaan niin osuvilta…

Kommentointi on suljettu.