Urho Kaleva Väyrynen

Saimme vihdoinkin analyysin siitä mitä Keskustan ”urhoilu” tarkoittaa. Analyysin antoi Paavo Väyrynen. Se oli erittäin taantumuksellinen.

Paavo Väyrynen kritisoi YLEn ykkösaamussa kokoomusta siitä, että puolue ei ole pysynyt hallituksen sopiman ulkopoliittisen linjauksen takana. Mikä on kokoomuksen synti? Se on jatkanut keskustelua mahdollisen Nato-jäsenyyden hyvistä ja huonoista puolista. Onpa hirveää! Keskustelua ulkopolitiikasta!

Kuinka hyvin Väyrynen itse on pysynyt hallituksen linjan takana? Käsittääkseni hallitus on sitä mieltä, että EU-jäsenyys oli Suomelle hyvä ratkaisu. Väyrynen on eri mieltä. Käsittääkseni hallitus on sitä mieltä, että Euroon siirtyminen oli Suomelle hyvä ratkaisu. Väyrynen on eri mieltä. Käsittääkseni hallitus on sitä mieltä, että Euroopan unionin jäsenenä Suomi ei enää ole puolueeton maa. Väyrynen on eri mieltä. Hänen mielestään Suomen brändin pitäisi perustua pohjoismaisuuteen ja puolueettomuuteen. Ai niin! Juuri näinhän Suomen brändiä rakennettiin 1970-luvulla. Keskustelu seis ja puolueettomuuden lippu salkoon! Siinä urhouden ydin!

Kommentointi on suljettu.